L´Anima French - venkovský styl

středa 3. října 2012

DÁRKIÁDA pro seniory....

Dočetla jsem se o úžasném projektu.... já osobně ještě nevím co vyrobím, ale určitě se zapojím :)))
Jdete do toho semnou ???

DÁRKIÁDA
aneb 
"Vyrobme šťastné Vánoce"

 
Vyrobte malý dáreček pro babičku nebo dědečka z domova seniorů, vyrobte přáníčko, popřejte jim hezké Vánoce. Zapojte se do naší DÁRKIÁDY, pojďme společně vyrobit ŠŤASTNÉ VÁNOCE.
TAK MÁLO STAČÍ A MŮŽEME NĚKOHO UDĚLAT ŠŤASTNÝM......
JAK SE MŮŽETE ZAPOJIT?

  • Tvoříte? Vyrábíte? Vyrobte nějaký dárek nebo i více dárků, které by se hodily pro babičku nebo dědečka v domově seniorů, připojte k dárku Vaše osobní přání k vánocům a vše zašlete do domova seniorů, který jste z našeho seznamu vybrali. Více info najdete ZDE.

  • Dejte vědět známým, kamarádům, zapojte děti a společně vyrobte nějaké dárky a vánoční přáníčka pro babičky a dědečky v domovech seniorů. Napište nám o svém „Dárkování“, pošlete nám fotky z vaší společné akce, kde jste dárečky a přáníčka společně vyráběli. Články z vašich "DÁRKOVACÍCH AKCÍ" můžete zasílat či vkládat přímo na potvorblogu (články budeme zveřejňovat i s fotkou)

  • Nejste tvořivý typ, ale přesto byste se rádi zapojili? Skvěle! Pomozte nám šířit informaci o projektu – umístěte na svých stránkách náš BANNER, sdílejte tento článek na facebooku, dejte vědět svým známým… děkujeme!

Dárečky a přáníčka můžete zasílat do domovů pro seniory do 14.12.2012.
30.11.-2.12.2012 se bude na Výstavišti Praha-Holešovice konat 2.veletrh KREATIVITA-HOBBY, kde můžete své dárky pro seniory přinést osobně pod náš vánoční stromeček nebo na místě drobný dáreček vyrobit.
Bannery a adresy pro zasílání dárečku najdete na www.darkiada.potvor.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat